Home » » Inima de tigan - Serial Online

Inima de tigan - Serial Online


Inima de tigan - Serial Online
Povestea din acest serial este una trista, in esenta. Este povestea Irinei şi a lui Codruţ, care se lupta sa fie impreuna, chiar daca provin din doua lumi total diferite. Unul este tigan iar altul nu. Iar Codruţ trebuie sa se supuna legilor tiganesti, si sa se casatoreasca cu Roza.
Daca ati vazut macar cateva episoade din serial, cu siguranta ati remarca distributia remarcabila, cei mai mari actori in viata la acel moment au primit roluri importante. Gheorghe Dinică, Marin Moraru sau Gheorghe Visu fiind doar cateva nume sonore care au incercat sa dea viata telenovelei Inimă de ţigan si sa aduca in fata telespectatorului o lume reala, rupta din cotidianul vietii din Romania.
Din actorii mai tineri in cautarea succesului si afirmarii profesionale amintim doar cativa : Lucian Viziru, Ioana Ginghină si Iuliana Luciu.
Aurică Fieraru interpretat de regretatul Gheorghe Dinică stins prematur la data de  10 noiembrie 2009, este Bulibaşa şatrei şi tatăl lui Codruţ. Desi este mandru de realizarile fiului sau, care a ajuns om cu carte, nu poate trece peste legea tiganeasca si sa-l lase sa se casatoreasca cu o rmanca. Pentru el traditia tiganeasca este sfanta, la fel a si credinta in Dumnezeu.

Vizionare plăcută!

                        Inima de tigan






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Arhivă blog

 
Copyright © 2014 seriale online gratis