Home » » "Suleyman Magnificul" e pe sfârşite!

"Suleyman Magnificul" e pe sfârşite!


Al doilea sezon din "Suleyman Magnificul" e pe sfârşite! Vezi ce se va ÎNTÂMPLA cu serialul!
Ultimele șase episoade ale celui de-al doilea sezon din Suleyman Magnificul vor fi difuzate până în luna mai, iar debutul celui de-al treilea sezon va avea loc abia în toamnă. O dată cu reluarea serialului turcesc de pe Kanal D, în serial vor apărea şi noi personaje.
Până atunci, trebuie să ştiţi că în sezonul al treilea îşi va face apariţia o frumuseţe care îi va fura inima sultanului Suleyman Magnificul. Este vorba de cadâna Firuze, o sclavă din Iran care, printr-un dans oriental ce ar atrage privirea oricărui barbat, îl cucereşte pe sultan. În scurt timp personajul interpretat de actriţa Cansu Dere ajunge în haremul lui Suleyman, fiind favorita sultanului.
Dina cel moment, intrigile se vor ţine lanţ, mai ales că sultana Hurrem află despre vizitele secrete pe care Firuze i le face sultanului şi încearcă să se răzbune.
O dată cu reluarea serialului turcesc de pe Kanal D, în serial vor apărea şi noi personaje, potrivit enational.ro.
În noul sezon, admiratoarele actorului Burak Ozcivit, interpretul paşei Malkocoglu, vor putea răsufla uşurate pentru că cel desemnat cel mai bun model din Turcia în 2005 va reveni din nou în serial. Potrivit noului scenariu, în sezonul al  treilea, pentru inima lui Malkocoglu se vor lupta prinţesa Mihrimah, dar şi Esmahan, fiica sultanei Sah, sora lui Suleyman Magnificul.
Serialul turcesc "Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii" descrie domnia unuia dintre cei mai faimoşi sultani ai Imperiului Otoman, Suleyman Magnificul (1520-1566), prezentând cuceriri militare, intrigi de palat şi rivalităţile din harem. Milioane de telespectatori urmăresc cu sufletul la gură acest serial, în fiecare săptămână, în Turcia, în ţările din regiunea Maghreb, dar şi în cele din Europa de Est, unde această producţie a fost vândută. Serialul "Suleyman Magnificul" este difuzat în România de postul de televiziune Kanal D.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Arhivă blog

 
Copyright © 2014 seriale online gratis